Kruiden EHBO-zomerworkshop

 

Wat ga je doen?

Tijdens de workshop ga je je eigen kruidenthee samenstellen, een antimuggenspray en een verzachtende zalf maken.

 

De zomer is een tijd van genieten, ontspannen en lange zomernachten. Toch valt het niet altijd mee om echt tot rust te komen, maar daar kunnen kruiden je bij helpen. Tijdens deze workshop ga je je eigen kruidenthee mengen om je te helpen ontspannen.

 

Er staan 20 potten vol heerlijk geurende kruiden voor je klaar en jij gaat ontdekken welke kruiden bij jou passen en zelf de perfecte kruidenthee samenstellen, zodat je vol overgave van de zomer kunt genieten. Je leert ook hoe je een goede kruidenthee samenstelt en waar je op moet letten bij het mengen van kruiden.

 

Zwoele zomernachten zijn heerlijk om lang buiten te zitten, maar helaas houden muggen ons vaak gezelschap. Gelukkig kunnen we met eenvoudige ingrediënten een krachtige en natuurlijke antimuggenspray maken om ze weg te houden. Tijdens deze workshop gaan we aan de slag en leer je welke kruiden je kunt gebruiken tegen insecten.

 

Ondanks onze beste inspanningen kunnen muggen en andere prikbeestjes nog steeds toeslaan. We gaan tijdens de workshop ook een verzachtende zalf maken die je in kunt zetten voor alle insectenbeten, brandnetelprikken en andere ongemakken. Deze zalf zal jeuk verlichten en de huid snel herstellen.

 

 

Extra recepten

Na afloop van de workshop krijg je een boekje mee naar huis. Hierin staan alle recepten die je gemaakt hebt tijdens de workshop met een uitgebreide toelichting. En extra recepten om zelf thuis mee aan de slag te gaan.

 

Zo kun je deze zomer volop de Kracht van de natuur benutten om ongemakjes te vermijden en/of te verzachten.

 

Voor wie?

Deze workshop is voor iedereen die wil leren over de kracht van kruiden en wil ontdekken welke kruiden uit je eigen omgeving je in kunt zetten voor klachten en kwalen. 

Je hebt geen kennis van kruiden nodig, maar wel een gezonde portie nieuwsgierigheid en een open geest om mee op ontdekkingsreis te gaan.

 

Voor degene die geïnteresseerd zijn om producten te kopen om thuis mee aan de slag te gaan, is dit mogelijk na de workshop. 

Praktische informatie

Tijd

Van 13.00u tot 16.00u in de :

Mastdreef 32,

4838EL, Breda

 

Kosten

52,50 euro

 

Dit is inclusief

  • Koffie, diverse kruidenthee, en wat lekkers 
  • Je zelf gemaakte kruidenthee, zalf en spray om mee naar huis te nemen
  • een boekje als naslagwerk met extra recepten en uitleg
  • Een middag vol kruidenplezier met gelijkgestemde

 

Begint het Kruidenvirus te kriebelen en wil je ook de kracht van kruiden ontdekken? Schrijf je dan vandaag nog in voor een workshop, want VOL=VOL

 

Datums:

Woensdag 26-06-2024 (nog 3 plaatsen)

Woensdag 03-07-2024

Woensdag 10-07-2024

Zaterdag 27-07-2024

 

Je krijgt een herinneringsmail een paar dagen voor je workshop begint! 

Helaas kan deze ook in de spam terecht komen! Dus kijk ook in je spam!!

Let op! Als je op boek hier klikt, kies dan daarna een datum voor je op de winkelwagen klikt.

 

Mocht er interesse zijn om er een leuke dag van te maken? Er zijn hier vele bossen in de omgeving waar je een heerlijke wandeling kunt maken. De Vloeiweide Breda, Het Mastbos in Breda, Natuurgebied de Pannenhoef in Rijsbergen, Natuurgebied De Moeren in Zundert, Landgoed Wallsteijn in Zundert.